Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Er zijn geen items beschikbaar.

Agenda

dinsdag 28 mei 18:00
19:30
MR vergadering
woensdag 29 mei 12:00
12:00
Studiemiddag

Een kijkje in De Veste: maart 2015

We nemen jullie mee op een rondleiding door De Veste! Er wordt nog van alles gebouwd, maar de ruimtes zijn al goed te herkennen. De foto's die hieronder klein zijn weergegeven, zijn ook in het groot te vinden. Kijk daarvoor in de menubalk bij Nieuwbouw en klik op Foto's en tekeningen. Als u hier klikt, wordt u meteen naar dit gedeelte van de pagina geleid.

Centrale hal en vide

Wanneer je het gebouw binnenstapt, kom je in de centrale hal. Vóór je zie je dan het podium. Aan je rechterhand is de beheerdersruimte waar meneer Rudi veel aanwezig zal zijn. Wanneer je onder de vide doorloopt, kom je uit bij de ruimte van het kinderdagverblijf.
       

    Het oranje zeil wordt vervangen door 
    grote glazen platen die voor veel licht in de 
    centrale hal zorgen.

Wanneer je in de centrale hal rechtsaf gaat, kun je met een trap omhoog naar de verdieping. Je komt uit bij de personeelskamer en kunt vanaf de vide een kijkje nemen naar beneden.

    

    Op de foto linksonder kijk je vanuit de gang 
    van de bovenbouw naar de centrale hal en de 
    vide.


 

 

 

Onderbouw

Wanneer je vanuit de centrale hal linksaf gaat, kom je in de gang die naar het onderbouw gedeelte van de school leidt. Je loopt langs de BSO-ruimtes en komt op het leerplein van de onderbouw.

    Midden- en bovenbouw

Wanneer je vanuit de centrale hal rechtsaf de trap op gaat, kom je uit op de vide. Vanaf de vide kun je naar beneden in de centrale hal kijken. Ook is er aan de linkerkant een lange gang naar middenbouw 1 en middenbouw 2. Deze gang is recht boven de gang die naar de onderbouw gaat.
De lokalen en het leerplein van middenbouw 1 liggen boven die van de onderbouw. De lokalen en het leerplein van middenbouw 2 liggen boven de BSO ruimtes en de speelzalen.
    
    

    Linksboven: gang middenbouw 1 en 2
    Rechtsboven: doorkijkje tussen 2 
    lokalen
    Linksonder: lokaal op de bovenverdieping
Vanaf de vide kun je ook de gang naar de bovenbouw in. Je komt dan bij de lokalen en het leerplein van de bovenbouw. Deze liggen boven de ruimtes van het kinderdagverblijf.

Hieronder zie je het leerplein van de bovenbouw met aan de zijkant de ingang naar de lokalen. Er wordt nog hard gewerkt, bijvoorbeeld aan het plafond.

    

    

Buiten

Aan de zijkant van de school is een grote brede trap die gebruikt gaat worden door de kinderen van middenbouw 1 en middenbouw 2. De kinderen van de onderbouw gebruiken de deur beneden en de kinderen van de bovenbouw gebruiken de trap aan de achterkant van het gebouw.

    

 

Sporthal

Wanneer je vanuit de centrale hal rechtsaf gaat en (langs de trap) de lange gang in loopt, kom je uit bij de kleedkamers van de sporthal. Ondertussen ben je ook langs het sportcafé gelopen.

    

Foto 1: Sporthal, met aan de rechterkant de kleedkamers en daarboven de vaste tribune.
Foto 2: Sporthal bekeken vanaf de vaste tribune.