Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Er zijn geen items beschikbaar.

Agenda

dinsdag 28 mei 18:00
19:30
MR vergadering
woensdag 29 mei 12:00
12:00
Studiemiddag

Op onze school proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat elk kind nodig heeft. De een leert sneller, de ander wat langzamer.
Voor de leerlingen die minder tijd nodig hebben, zijn er mogelijkheden om extra opdrachten en activiteiten te doen. In eerste instantie zijn dit extra opdrachten die aansluiten bij het basisaanbod. Soms is er meer nodig voor een kind. Deze leerlingen kunnen in bepaalde gevallen in aanmerking komen voor extra opdrachten die we “flex” aanbod noemen.

Dit flex aanbod wordt aangeboden aan de leerlingen uit één bouw. Elk jaar kijken we opnieuw wat er nodig is en wat er wordt aangeboden. Welke kinderen in aanmerking komt voor het “flex" aanbod wordt bepaald door de leerkracht in overleg met collega's en de IB-er. 

Daarnaast is het Lumis College een bovenschoolse voorziening voor (meer)begaafde leerlingen uit groep 8 vanuit Stichting Brigantijn en stichting Symbio. Wij draaien dit samen met vier VO scholen uit Hengelo. Meer informatie over het Lumis College is hier te vinden.